Pinjaman Pembiayaan Perumahan dan Pemeteraian – Berapa Lama Mereka Ambil?

Pinjaman

Ramai pelanggan bercakap dengan kami “Berapa lamakah masa ini untuk mendapatkan pinjaman kewangan penyelesaian atau pembiayaan litigasi yang diberi kuasa?” Fakta masalahnya adalah bahawa ini, pada skop yang besar, bergantung pada pelanggan dan peguam mereka. Lebih besar pakatan daripada pelanggan dalam menerima dokumentasi pra-syarat, semakin cepat tuntutan itu akan diproses.

Banyak entiti yang menyediakan pinjaman litigasi mengesyorkan bahawa anda perlu mengisi aplikasi satu halaman, mengemukakan permohonan itu, dan jumlah wang mungkin akan tiba ke sebuah rumah dalam masa 24-72 jam. Walau bagaimanapun, ini bodoh!

Orang-orang yang telah mendapat pinjaman kewangan pra-penyelesaian sepenuhnya memperhatikan bagaimana penting untuk mendapatkan dokumentasi yang diperlukan untuk mendapatkan pembiayaan yang diminta. Entiti pendanaan mesti memahami sifat senario ini, di mana pun kes telah didaftarkan, ganti rugi dicari, perbelanjaan yang ditanggung plaintif, dsb.,.

Apakah majoriti entiti pendanaan yang secara harfiah bergantung pada perisian satu halaman tidak masalah untuk memberitahu bakal pelanggan mereka adalah bahawa tuntutan mereka mungkin akan ditangguhkan kerana pemprosesannya dengan jangka waktu yang diperlukan oleh mereka untuk mendapatkan dokumentasi pra yang diperlukan . Ia lebih mudah, dan kebanyakannya senario, untuk pelanggannya untuk mengambil bahagian dalam menghubungi peguam dan meminta dokumen yang perlu diambil sebelum memberi perhatian yang adil kepada mereka pinjaman perbadi kerajaan.

Tidak perlu dikatakan, banyak entiti yang menawarkan pinjaman saman lebih berminat untuk mendapatkan hasil yang besar pada wang yang mereka kemajuan, tanpa mengira keperluan pelanggan anda. Kerana ini, ia agak mudah untuk memeriksa kes dan mendapatkan keazaman sama ada atau tidak mereka boleh maju $ 100 kepada keadaan. Walau bagaimanapun, jika pihak menuntut memerlukan sedikit kuantiti yang lebih besar (mis., $ 100,000), maka adalah mutlak penting bahawa plaintif bekerja dengan individu yang cuba mendapatkan pembiayaan permintaan secepat mungkin.

Selain itu, entiti yang dihormati yang memajukan kedua-dua pinjaman pembiayaan dan pinjaman penyelesaian akan membuat masalah ini sangat jelas dari awal. Walaupun benar bahawa banyak kes boleh mendapatkan pinjaman pra-penyelesaian yang diminta dalam tempoh 24 hingga 72 jam, ini sebenarnya adalah pengecualian yang bertentangan dengan peraturan.

Malah, individu yang berusaha mendapatkan pinjaman tuntutan adalah lebih baik bekerja bersama-sama dengan individu yang sanggup bekerja dengan setia dengan para klien dan peguam mereka untuk berjaya mendapatkan dokumentasi yang diperlukan secepat mungkin. Selain itu, entiti-entiti ini mungkin akan ditawarkan untuk berkomunikasi bersama-sama dengan semua pelanggan, dengan cara yang tepat yang menjadi seorang peguam yang bereputasi akan, dalam fesyen yang menghasilkan tindakan tindakan yang jelas, dan lebih cenderung untuk menghasilkan hasil yang paling menguntungkan. Percubaan untuk melakukan itu kemungkinan besar akan menyebabkan plaintif dalam keadaan yang tidak dapat dipertahankan.

Memang benar pendanaan tuntutan mahkamah dan pinjaman pampasan mungkin sangat bermanfaat kepada individu-individu yang mengejar tuntutan mahkamah. Namun, orang-orang yang mencari pinjaman litigasi akan disampaikan kepada individu yang ikhlas mengenai apa yang diperlukan untuk mendapatkan pembiayaan yang mereka cari. Di samping itu, mereka akan terus menerus membenarkan pelanggan memahami berapa banyak masa yang diperlukan untuk memperoleh dana yang diminta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *